Luukku 9

Kalewaisen jouluhimmelit

Hauskaa yhdessäoloa ystävien kanssa!

Himmeliä pidetään perinteisenä joulukoristeena. Me päätimmekin tehdä Kalewaiselle omat himmelit. Nämä modernit himmelit ovat tehty mustista pilleistä. Koristeluun käytimme ihania helmiä, paljetteja, sulkia ja kaiken kruunasi ripaus glitteriä. Sovelsimme aika paljon ja totesimme, että luovuudella pärjää pitkälle. Suosittelemme ohuen rautalangan käyttöä, jolla pystyt helposti yhdistämään pillejä toisiinsa.

Tässä pieni kuvasarja ohjeiden kera, mitä saimme aikaan. Inspiroitukaa ja tehkää ehdottomasti omia himmeleitä koristamaan joulua!

  1. Ota noin 60cm rautalankaa ja sujauta kaksi pilliä läpi. Tämän jälkeen ota kolmas pilli ja leikkaa se keskeltä kahtia. Laita leikatut pätkät rautalangan molempiin päihin.
  1. Tee näitä kaksi samanlaista ja sen jälkeen laita ne ristikkäin kuvan mukaisesti.
  1. Tämän jälkeen tarvitaan sivuihin neljä pilliä, jotta himmeli saa muotonsa. Leikkaa kaksi pilliä puoliksi ja aseta lyhyet pätkät neljälle sivulle rautalangalla.

Lopputulos voi näyttää, vaikka tältä! Yksinkertainen ja helppo malli, jonka jokainen osaa varmasti tehdä. Koristeilla siitä saa omannäköisen.

Ps. Jos haluat himmelistä isomman ja näyttävämmän näköisen, niin rakenna tämän yksinkertaisen mallin ympärille kehys alle olevan kuvan tapaisesti.

Pps. Myös tällainen syntyi.. Eikö ole ihana!

Teksti: Liisa Sollo
Kuvat: Ilona Aaltonen

Takaisin Kalewaisen etusivulle